LEVY'S HEINKENSZAND

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Levy's Heinkenszand. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 20:01 Kleine porties friet, mn. de kidsbox. Friet was beetje slap. Sate was beetje droog
22 sep 2022 om 6:58 Het was deze keer uitmuntend. Het eten was perfect en smaakte erg lekker. De bezorging was deze keer super snel. De kwaliteit was perfect, ga zo door zou ik zeggen
18 sep 2022 om 21:51 Broodje met vlees, bacon, tomaat en sla. Lees: 1 stukje bacon en 1 klein plakje tomaat... heel apart. Zat weinig smaak aan.
16 sep 2022 om 22:07 Eten was lekker maar wat n arrogant mens was die bezorger, totaal niet aardig en kon niet eens een glimlach vanaf.
4 sep 2022 om 13:57 Eten is goed maar 2 uur bezorgingstijd is wel te veel
27 aug 2022 om 19:47 Het was heerlijk, mijn dochter heeft erg genoten van haar kindermenu en ik van mijn broodjes. We weten alleen niet wat het speeltje moet voorstellen dat bij de box zat haha.
22 aug 2022 om 9:14 Eten was over het algemeen goed. Friet was wel helaas erg vet en slap. Verder was het eten aan de koude kant, ik lees dit meer in de recensies, misschien kan er voor ander inpakmateriaal gekozen worden, waardoor het tijdens bezorgen warm blijft.
16 aug 2022 om 19:11 Alles was prima. Eten was lekker. Was goed warm.
3 aug 2022 om 9:23 Na vorige keer ruim 2 uur gewacht te hebben op een lunch... weer ellende. een half uur later dan dat werd aangegeven in de app, anderhalf uur moeten wachten op ons eten: twee burgertjes. De burgers waren koud, de frieten slap en lauw. Nooit meer.
31 jul 2022 om 16:07 Alles was prima, ik had een french burger en daar zat geen brie op helaas. Drinken was goed koud
29 jul 2022 om 15:18 Netjes iets voor aangegen tijd bezorgd. Heerlijke broodjes gezond, Broodje warme beenham was ook lekker. Zeker een aanrader hier te bestellen :)
14 jul 2022 om 20:22 De frietjes waren heel erg Hard heb meer dan de helft weg gegooid de rest was redelijk.