LEVY'S HEINKENSZAND

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 21 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Levy's Heinkenszand. Meer weten? Ontdek meer

1 nov 2022 om 20:32 Top!
1 nov 2022 om 14:45 Heerlijk eten. Om extra saus gevraagd, dit werd keurig in een extra bakje geleverd. We hebben gesmikkeld.
31 okt 2022 om 9:45 Broodje carpaccio was zo lekker!! Broodje gezond ook heel erg vol belegd. Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Salade gaat vanavond op toastjes
31 okt 2022 om 4:44 Friet smaakte naar oud frituur met vis smaak ik waren ze heel taai zonde van het geld
21 okt 2022 om 14:38 Gevraagd 12 uur bezorgen ze waren er om kwart voor 1 broodjes waren warm wat bij prepare toch een risico is
25 sep 2022 om 20:01 Kleine porties friet, mn. de kidsbox. Friet was beetje slap. Sate was beetje droog
22 sep 2022 om 6:58 Het was deze keer uitmuntend. Het eten was perfect en smaakte erg lekker. De bezorging was deze keer super snel. De kwaliteit was perfect, ga zo door zou ik zeggen
18 sep 2022 om 21:51 Broodje met vlees, bacon, tomaat en sla. Lees: 1 stukje bacon en 1 klein plakje tomaat... heel apart. Zat weinig smaak aan.
16 sep 2022 om 22:07 Eten was lekker maar wat n arrogant mens was die bezorger, totaal niet aardig en kon niet eens een glimlach vanaf.
4 sep 2022 om 13:57 Eten is goed maar 2 uur bezorgingstijd is wel te veel
27 aug 2022 om 19:47 Het was heerlijk, mijn dochter heeft erg genoten van haar kindermenu en ik van mijn broodjes. We weten alleen niet wat het speeltje moet voorstellen dat bij de box zat haha.
22 aug 2022 om 9:14 Eten was over het algemeen goed. Friet was wel helaas erg vet en slap. Verder was het eten aan de koude kant, ik lees dit meer in de recensies, misschien kan er voor ander inpakmateriaal gekozen worden, waardoor het tijdens bezorgen warm blijft.